Přání
Ani nevím,
zde ještě smím,
ale přání smělé vyslovím
Chci popřát teď jen Tobě,
kupu štěstí, zdraví, peněz,
něhy a lásky plný ranec,
buď šťasten v každé době,
ať s jedinou princeznou jen
zazvoní zvonec
té pohádky konec
Ale pohádkový život ať nikdy neskončí!
Komentáře (0)