Anotace: Žádám toho moc? Já nechci vztah na jednu noc!
Chiííííí vzpomněla jsem si na jeden popěvěk:
" Já jsem debil ty jsi debil kdo by dneska nebyl debil"
Tak nějak... koukej ..v baru na stoličce .. najdeš tak právě akorát to jednonoční potěšení..
Otevři oči a zavři za sebou dveře od baru.. a zkus se rozhlédnout... tam kde jsou dívky sice možná méně atraktivnější však srdce mají na pravém místě..
18.01.2008 13:05:00 | Nút