Odcházíš..
Anotace: Jakési pohnutí mé zubožené mysli...
"Odcházíš"
Otočen zády,
"Odcházíš mi"
a mně to vadí,
"Odcházíš pryč"
někám dál ode mne
"Odcházíš dál"
každý tě přehlédne,
"Odcházíš stále"
se mnou nic vážného,
"Odcházíš za roh"
to vlastně nedělá,
"Odcházíš"
ztrácíš se v mlze,
"Odešels"
umírám pouze...
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, její alter ego, Simísek, Nút, excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)