Rozséváš . . .
Pro Lásku
Když sama sebe prostíráš
Jeden za druhým
Tiše jdou
Chvíli tam
A chvíli pozpátku
Zvláštní prstoklad
Tančí svůj tanec
Na hebkém polštářku
. . . však víš . . .
Když sama sebe prostíráš
A nad nimi tanec
Motýlích křídel
Báseň jarních luk
Kam prostíráš svůj jarní stůl
A prosté obětiny. . .
. . .pár polibků . . .
Jen tak . . .
Jako ten tanec křídel motýlků
Po rozžatých svících kopretin
Milá. . .
. . .rozséváš kolem jaro . . .
Milá . . .
Rozséváš kolem sebe . . .
. . . svou rozněžněnou. . .
. . . L Á S K U. . .
Pod stínem oblaků
A letitých lip
Prostíráš sebe . . .
. . .a rozséváš okolo sebe . . .
. . . L Á S K U . . .
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Lorraine, Martanka, Nút, spare, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)