Anotace: ...byla jsem s ním...s tím koho pořád ještě miluju...
=) Přijde někdo další...někdo, kdo ti tu lásku bude opětovat mnohem víc...vím, že je to těžký, že neexistuje nikdo jiný, ale snaž se to překonat......=) pro nás
18.01.2008 19:35:00 | Simísek
prechozi komnet je dokonalej...ja s nim souhlasim..najdi to v tom i ty..
18.01.2008 14:43:00 | veronika
Je mi smutno za tebe :/
Celý tenhle příběh je smutný...někdy by sis řekla, že kdyby jsi ho nepotkala, bylo by líp...ale zase by jsi neměla na co vzpomínat. Těžko říct, třeba si vás osud šetří do budoucnosti. Nevím, jestli v tomhle okamžiku má smysl doufat, nebo to hodit za hlavu. Nejde to, já vím. Mě se tohle všechno taky vrací. S Ondrou a tak, však víš. A on? Má holku...Někdy prostě chceme něco udělat, ale už je pozdě a nestihnem to.
Doufám, že ti osud připraví něco krásnějšího, nějakýho kluka, se kterým to bude stát za něco. Zatím to tak třeba nevypadá, ale ten čas přijde. Uvidíš, dyť tvůj život se začíná teprve pořádně rozbíhat.
Usmívej se :)
Mám tě ráda
18.01.2008 14:19:00 | 0-0