Takhle to nemá dopadnout....
Anotace: bez citu i náplně...
„Tak pojď už k večeři a přestaň se hrabat v tom zatraceným motoru!!!!“
Perfektní.
Dva mělké talíře, na nich dva hluboké.
Dva šálky i s podšálky.
Stříbrný servis, sváteční mísa.
Vonící polévka – však jsem si dala záležet.
Sváteční prostírání, vonící jídelna.
Hořící svíčky a já celá nesvá..naposledy uhladím ubrus.
A…ještě kávu!
„TO ANI NEJSI SCHOPNEJ SI UMEJT RUCE????
Teď mám ČERNÝ fleky
od TVÝCH rukou
na SVÝM
BÍLÝM ubruse…“
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: Matyáš, Modrý Adept, 0-0, NikitaNikaT., excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)