Miluješ mne...já vím...
Díváš se na mne
V očích lesk
V očích tu radost
Že jsme spolu...
Díváš se na mne
Cítím to v tváři
Když odvracím
Svůj pohled
Od toho tvého...
Díváš se na mne
V očích lásku
Tak silnou
Tak horoucí
Tak krásnou...
Díváš se na mne
A netušíš
Že nemohu přijmout
Tvé srdce ze tvých dlaní
Díváš se na mne
Pohledem toho jediného
A víš
Že nikdo už nebude
mít rád
milovat
chtít
obdivovat
tak jako ty...
Díváš se na mne
A já tím trpím...
Díváš se na mne
A doufáš
A přeješ si
A věříš
A miluješ...
Přečteno 381x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Morgenstern, Someday, její alter ego, Simísek, NikitaNikaT., Lacosta1, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)