M.I.L.U.J.I. J.E.N. T.E.B.E.
Anotace: "Miluji jen Tebe" - každé písmenko má svůj skrytý význam, každé skrývá vrytý cit..
Co znamená „MILUJI JEN TEBE..“?
Milný pocit snění,
I když ve snu můžeš býti,
Líbat rty bez zdůvodnění,
Uhrančivé oči tajně míti,
Jásat a šťasten býti stále,
I když nejsem zrovna vedle Tebe..
Jaro v srdci a post krále,
Elán v lásce ať žhne či zebe.
Navždy mít Tě rád…
Teskně hledět, myslet na nás,
Epos o kráse Tvé psát,
Ba i o Tebe se bát,
Energii srdce Tvého vnímat naráz…
...
..
.
Avšak náplň pro každého jiná býti může,
různý význam v každé řádce,
ať zní dlouho nebo krátce.
Polibek sladký či červená růže,
Když z čisté je lásky,
je lhostejné jak volíš hlásky…
Přečteno 844x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Nicola McRadish, pennywise, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)