Andělé
Anotace: Možná zachránci...kdo ví...
Andělé nade mnou křičí:
jen spi maličká,usínej!
Jak když hrnec řinčí,
jen jeho prosím nevnímej....
Když já ho silně miluji,
což nikdo víc mě nechápe?
Možná řekl:tě lituji,
myslela jsem že nezklame...
Už nemohu se podívat,
do jeho krásných očí.
Už nemohu jen zakřičet,
už všechno končí....
Proč když tě vidím,
bodáš tam,kde nejvíc to bolí.
Já pak na posteli brečím,
bolí to jak cesta sypaná solí...
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: KLARISA, Psavec, Prousan77, NikitaNikaT., excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)