TÝDENNÍ MYŠLENKA
Anotace: doba, kdy jsem byl zamilován do matky mé přítelkyně,
Už týden mám na jazyku báseň ,ale nemohu ji napsat ,byla ...,byla o zetlelém listí z kterého se po několika letech stala výživná zemina ,pro krásné fialové světy ,pro rododendrony ,které jsem daroval matce ,pro girlandy, které mi dělali společnost na cestě k chatě, pro organtýn smáčen včerejším deštěm ,pro atlasy lesklé a hedvábné ,pro tvou matku neumím vyslovit ten zatracený rododendron ,ztratila se koncovka té fialové květiny ,ale přesto jsem měl chuť ojet tu která má kozy trojky.
Komentáře (0)