Poslední vzkaz
Anotace: přečtěte a uvidíte...
Nač utápět se v otázkách,
zda-li snít o tobě smím.
Nač přemýšlet o láskách
a trápit se, jestli potěším tě srdcem mým...
To srdce by bylo zabaleno na šestkrát,
avšak visí tu otázka, zda-li mě máš či nemáš rád...
Ach....já vím,
nikdy se to nedozvím...
Proč já jsem taková naivka?!
Vždyď pro tebe jsem pouhý vzduch, malá dívka...
I když má láska je k tobě veliká,
tuším, že tvé osoby se to netýká.
Směj se, jen se směj,
ale na paměti mě,
že já na tebe nikdy nezapomenu...
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rolnička, Linushka, jesterka, 0-0, Simísek, excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)