Anotace: No coment...
..vrazila bych do tebe dýku a spočítala kapky.
Kapky krve, co prolil jsi v mém těle...
Moc se mi líbí tvoje verše a při té představě mě napadly verše, co napsala jsem.Robot píše AUW - asi, že to bolí :-):-)
20.01.2008 20:18:00 | Danah
Vyrvala bych ti srdce z hrudi,
spálila je na popel
a pak dlouho a hořce naříkala..
...je to celé strašně pěkný=)
20.01.2008 19:55:00 | LisSe