Sen o ..
Přímo hleď a rovnou pal
aniž by si z lože vstal
prásk a prásk do bublin z mýdel
jak to prská abys viděl
sníváš rád, nač zapírat
budeš jim to natírat
něžná spoušť je vše co vidíš
ráno v snáři se dopídíš
nač ta palba, horký střely
polibkama býti směly
na koho jsi mířil zrovna
měl by sis to v hlavě srovnat..
Už je ticho na bojišti
jednu z nich jsi neroztříštil
ta si lítá někde v míru
poleť za ní..netopýru
Přečteno 437x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maena, estrellita, Traci, el viento, Alisa 16, NikitaNikaT., Psavec, Simísek, pennywise, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)