Spíž
Anotace: o potíži ,spíži a beztíži :D
Když dostihnou mne potíže,
odcestuju k nám do spíže,
tam mezi jamy a kompoty,
dýchá se volněji, bez tíže.
Ukrytá v sobě a všem
otevřu si jahodový jam
Mám ho ráda, víš?
Nevíš.
Dávno jinde spíš.
Nechtěl jsi mě,
hubenou a náladovou.
Jinde spíš.
Jsem bez sebe a bez tebe-
bez nebe… ve spíži
Zem je studená a zebe.
Stala se mojí celou
spíž.
Je to jedno,nejsi tady
Spíš.
Přečteno 359x
Tipy 11
Poslední tipující: Eru Alonnar, LauraKošinová, Churry, Psavec, Apostata, Lota, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)