Anotace: Zkousim se vyrovnat s tim, ze s holkou kterou jsem zacal mit fakt rad, uz asi nic mit nebudu...Uz ji asi nebudu moct nikdy obejmout...
ano ano ano... (presne tohle bych ti chtela vzkazat, michale... proc jen jsi prisel do zivota meho...?!) diky za vyjadreni i mych pocitu:)
19.01.2008 21:18:00 | Radiii