A jen to do té mládeže per hlava nehlava... :) Teda jako i do mě. I když mě zrovna nemusíš... Už to vím. =) (ale taky tomu tak nebylo vždycky... ;)
21.01.2008 00:25:00 | Blázen? =)
Když spěcháš, tak možná dřív můžeš dorazit k cíli.
Kdo to tahá do lásky. ten se hodně mýlí.
Prostě spěchej pomalu :o)
20.01.2008 18:10:00 | Šerpík 1
Připomínáš mi "Umění milovat" od jednoho proslulého římského literáta...
20.01.2008 14:00:00 | Chancer