Anotace: grafika je pro mne někdy důležitá... jestli by někoho zajímalo jak tohle má vypadat se vším všudy, ukážu :o) a jednička už tu někde je dřív :o)
Sbírka: letos, andělská, s perutěma aj bez...
…zase byl celý jako z křišťálu
přinesl jeden pár křídel pro mne
a luk a toulec plný šípů pro tebe…
omlouval se
říkal ať (ti) pořád věřím
Řekl že plakat už nemusím
tak si lítám na svých křišťálových křídlech
a tvých stříbrných provázcích
kolem našeho skleněného vrchu
i když stále umím čekat
............................sbírat
..................................nést
padám zasahovaná tvými šípy
které ti podávám já sama při každém pádu
stojíš pod tím vrchem
co nás oba zaslepuje
na zádech věčné rány po křídlech
a sestřeluješ měděná jablka z mé hlavy
(loni byla nadúroda)
nevidíme
věřím tvým rukám a svým křídlům
hvězdy z rozpůlených jablek
zaplňují tvé prázdno
klíčí v tobě mé jabloně
až zakořením
ponesou nás moje křídla
......................e
....................m
..................e
................n
..............t
............é
..........l
.......z
....v
konečně budeme mít oči k vidění
pírko po pírku mě pak svlečeš z křídel
a vysteleme si jimi hnízdo
ve větvích našich jabloní
nebude kam letět
nebude třeba šípů
a na ten vrch se budeme dívat svrchu…
... to všechno mi říkal ...
čert věř andělům
škoda, že tu nejde ta grafika... to že jde odsazovat verše jen zleva mi vadilo hned u prvního vloženého kusu, a taky jsem to hned napsal do komentáře pro editory: na odsazení záleží;
i tak ale parádní věc
02.04.2008 23:22:00 | drsnosrstej kokršpaněl