Zatím

Zatím

Anotace: ...pro Ni...

5
Ač za ruku jsme ještě nešli
Tak jak to velcí dělají
Rád vezmu si tě – teda chceš-li
Zatím jen jako – potají

15
Ano všiml jsem si
Jsi jiná než ostatní
A vše co je podstatný
Máš v mým dopise

25
Jsi cíl i důvod mého žití
Jsi ta jež moji ruku chytí
Ztratím-li nad ní vládu
Jsi krásou v prvním pádu

35
Kolikrát musí Fénix mávnout křídly
Aby letěl?
Kolikrát musí člověk vstát z popela
Aby si nehrál s ohněm?
Kolik slzí musí člověk prolít
Aby pochopil?
Autor Petrik78, 20.01.2008
Přečteno 418x
Tipy 16
Poslední tipující: J.Karasová, Ria, Čarokrásná dívka od vedle, Endymion, Heda, Cassandra, Sunny, colorka, excited, klari, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nádherně popsaná posloupnost lásky..

29.01.2008 00:33:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel