Anotace: Písňový text. Kvalitu posuďte sami, za komenty budu vděčná;-)
parádní dílko!
22.11.2010 20:08:00 | xoxoxo
Jako text to vůbec není špatné, myslím, že by z toho mohla být dobrá píseň! :)
13.02.2008 18:23:00 | Charibeja
Básnička krásná.. upřímná.. plná emocí..
jen se snažím, dostat k tomu hudbu.. melodii, ale nejde mi to.. třeba mi poradíš, jak to má znít :)
05.02.2008 12:25:00 | excited
0.))cetla jsem Tvuj profil ano, verim ze jsi urcite mila divka, hezky jsi basen napsala , vis mozna bys take mela nekdy trochu znenit tema , precist si nejake i jine basne, co rada ctes?
03.02.2008 23:28:00 | carodejka