Co je to Láska???
Anotace: takto se dneska cítím
Co je láska?
Tu odpověď nikdo nezná,
Než ten, co ji sám
V životě pozná.
Láska je spleť citů a vášní.
Tělo se jak ve vichru vznáší.
Láska je krásná ,
Ale i zlá.
Každý kdo miluje,
To uzná.
Neboť každý, kdo cítí se šťastně,
Se strachuje o své vášně.
Každý, kdo milovaného človíčka v srdci má,
Se bojí, co stane se mu,
Když ho ve své blízkosti nemá.
Bojí se o jeho život,
Bojí se o jeho city,
Bojí se toho, co bude k němu cítit.
Když má svojí lásku,
Na sto kilometrů od sebe,
Cítí se naprosto bez sebe.
Cítí se bez radosti.
Cítí se bez života.
V jeho duši trýzní ho samota.
Temnota je všude,
kolem něho.
Jen vzpomínka na lásku,
Udržuje vněm život.
Bez vzpomínky,
Na krásná líčka.
By navždy klesla,
Jeho víčka.
Komentáře (0)