Koloběh
Anotace: Rok 2003...druhý rozchod
KOLOBĚH
Je to nesnesitelné
Chápu - - -
Odumírá
Jistá část tebe odumírá
jistý kus života
& ty si připadáš
že ten proces snad nikdy
neskončí
Svíjíš se v křečích
v slzách
Na posteli
Velmi nemocen
Jako když ti bylo
osm
& byl jsi zavřený v nemocničním vězení…
Umíráš
& v tu chvíli
není ani pomyšlení
že bys´snad
mohl
přežít
Ale já věřím
Já vím
že tohle všechno jednou bude pryč
že to zas bude dobré
že přežiješ
Musíš – ty to musíš překonat
Zahnat minulost do kouta -
Abys zas mohl posléze zemřít
LÁSKOU
na popravišti nového vztahu - - -
Přečteno 457x
Tipy 10
Poslední tipující: bloodysunset, pejrak, Liss Durman, HarryHH, xhil, Danah, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)