Anotace: ..toto dílko mi patří jen z části zbylá část patří nočnímu neznámému.....
.... když to klapne .... tak není co řešit ...
*- .... no a pak už jen čekat .... až past sklapne ...
**** - ... -BJO- ... přitakávaj´ roboti ... choboti ...
25.01.2008 11:29:00 | HarryHH
... čte se dobře ... krásně šlape ... snad jen ty gramatické rýmy to poněkud kazí ...
23.01.2008 08:00:00 | JardaCH
chjo ... to je báječné vášnivé čtení před spaním ... ovšem bez miláčka si můžu jen číst :o)))
20.01.2008 23:23:00 | Beepat
slova plná touhy
za okamžik pouhý
vyvolají představy...
co pak nejdou ven z hlavy...
20.01.2008 18:59:00 | Bean