V pekle? A není spíš peklo tady na světě? Skoro nevěřím, že může být i jinde. ;-) A ta básnička je úžasná! Úplně se tu rozplývám... ...jako tabulka čokolády v teple.
06.10.2008 13:43:00 | Anita Buchtová
jj, peklo... přijď mě tam někdy navštívit... :). Hezky to píšeš.
13.03.2008 22:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl