Smutek
Anotace: Někteří lidé nedokážou snést kruté odkopnutí od osoby kterou milovali.
Často na sebe
člověk zapomíná,
marně se světu,
připomíná.
Stojí nad propastí,
hledí dolů.
Slzy po tváři stékají,
z té lásky nemá trochu.
Ze zklamání,
malé touhy,
velké lásky dávání,
neopětované.
Pomalu krok dělá,
padá.
co by od světa chtěla?
neštěstí, to se stává.
Komentáře (0)