1.stádium 2.stádium a 3.stádium
1.stádium
Prázdná je lednice, dívka jen sedí.
Neslyší nevnímá, do blba hledí.
Hrudník rozechvělý, duši v obláčku,
čeká jen na větu, chci tě můj miláčku.
2.stádium
Krásný princ pod okny, pro princeznu zpívá.
Princeznu okouzlí, jak už to bývá,
nasednou na hřebce, do ráje odjedou,
kde oba ukáží, co společně dovedou.
3.stádium
Kámošce nejlepší, se vším se svěří,
Že princ k ní vrátí se, v ně hrudníku věří.
Brečí, řve, vyvádí, obvolá známé,
A co dělá princ? Úplně to samé…
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Karen Blixen, confused.princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)