Určeno tobě...
Anotace: Píšu ti, co ty nikdy neuvidíš... (Chtít je moc!)
Písmenko sem,
písmenko tam,
aby jsi věděl,
že nejsi sám.
/Máš mě.../
Píšu ti na list,
jen němá slova,
nejde to číst,
zkus to znova.
/Nebo ne.../
Poetou stát se
prostě nemohu,
nemáš mě v lásce
a rýmy nezmohu.
/Nezlob se.../
Chci být s tebou,
smát se, žít,
být sama sebou
a ne tě využít.
/Nejsem ty.../
Přečteno 779x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Someday, NikitaNikaT., KLARISA, Jean89, Milásek
Komentáře (5)
Komentujících (5)