Trn
Anotace: Láska trápí srdce a stesk naši mysl..
Jsi vánkem, jenž hladíval mé vlasy,
slavíkem, co píseň „miluji Tě“ pěl,
ďáblicí chtivou krve a andělem spásy,
malou sněženkou, co panenský má běl.
Jsi jaro a zima v mém srdci,
jasný den a temná noc,
radost i smutek…
Já líbat Tě chci přeci,
proč takovou máš moc?
V Tvých očích život běží,
a v hlasu vesmír je teď skryt.
Já blázen do tvé krásy,
zoufalec, jenž u nohou Tě leží,
trn Tvé lásky v těle mám však vryt
a krvácím samotou…
Pomněnko lučního ráje,
vílko lesních tůní,
proč nezdárný je svět?
Princezno z čarovného kraje,
růžičko mnoha vůní,
vrať se mi zas zpět…
Přečteno 539x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, pejrak, pennywise, Psavec, Jean89, Ishtar, Bíša, Šerák, Tvůj kamarád Kodein, jaňa, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)