Bez lítosti a bázně
Anotace: Jen tak ze špatný nálady
Bez lítosti a bázně
S foukla plamínek života
Smrt tvůj náhle.
Mě tu zanechala bez tebe,
Jsem z toho celý bez sebe
Nevím co dál dít se bude,
Nejspíš kolejiště hrob můj bude.
A duše má zmizí v bílé páře,
A před očima už navždy budu mít
Jen tvé krásné tváře.
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: emi-lee, Psavec, Ishtar, Šerák, jaňa
Komentáře (0)