Někoho milovat
Anotace: Návod jak milovat také svůj život...(Kdo rozluští tuhle jednosměrku?:-))
NĚkdy jsem se ptal jakou cestou jít
KOmu věřit a s kým společně snít
HOdně bylo lásky na tak malém světě
MI už to cvaklo a začalo vše docházet
LOvil jsem v myšlenkách jak se životem zacházet
VAřil jsem z toho co dostal jsem darem
Teď řídím se tím heslem a přitom je tak staré...
/Někoho milovat!/
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, bajli33, Blacky..., excited, Psavec, Jasmin de Paris, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)