Děkuji Ti táto!
Anotace: Ano je to vyznaní,stýskání, či vzpomínání ale také poznání a lítost nad tím že už nic nelze napravit, ani nic změnit, je ale krásné že v srdci nám zůstávají tyhle vzpomínky a že jsme schopni je časem přehodnotit...
S léty jsem rychle rozum bral,
po kapkách život ubíral mě sílu,
děkuji táto že jsi se postaral
abych měl domov, lásku a víru.
Tvá slova zní mě ještě v uších,
sekyra zvlhlá zůstala na ledu,
jen díky času je klid v duších,
krajinou mlčky rád Tě provedu.
Vidím Tvé rozpraskané dlaně,
od práce, co zůstala v mé krvi,
až večer pokleknu u chrámu Páně,
sklopím pak k zemi své orosené brvy.
Vždycky jsem ctil Tvé zásady,
a rád si na chytrého hrál,
teď dívám se v noci do naší zahrady
a přál bych si táto, abys u mne stál…
Přečteno 582x
Tipy 41
Poslední tipující: jenommarie, Krahujec, Jenda P., malá a šikovná, Robert Thomas, 1Jenny1, Maura, Equus przewalski, qpal, zzlatý, ...
Komentáře (19)
Komentujících (13)