Tajemná
Anotace: Tajemná.. jako já i tato báseň... o Tobě...
Ve sladké vodě
V tajemné shodě
Zázračný lék na bolístky,
Které duši vládnou,
Nemám hlavu chladnou
Přestože dýchám velmi potichu
Přesto neklid duši hladí
Když tě moje oči svádí
Můj jantarový květe
Bez lístečků,
Trny máš,
Pojď blíž říkám očima,
Nepíchej příliš,
Už mě znáš.
Zázračný lék,
Kvítek,
Který voní,
I s kořeny já vytrhnu
Pak zasténá ten,
Kdo slzy roní
Do náruče Tvé se vrhnu
Znovu jak kdysi ztracená
A vysátá Tvými pocity,
Alespoň můžu říct,
Že o kom sním, jsi stále Ty.
Přečteno 353x
Tipy 17
Poslední tipující: simsa, Dračičák, Linushka, Ceký, blue, NikitaNikaT., Jiparo, Martinecka23, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)