Přiznání
Tiše jak motýl přelétám,
hledám tě,
nevím kudy kam
Lehce jak kopretina skláním se,
nevím co se děje,
volám tě
Měkce jak kapka lesní rosy padám,
možná bych ti měla říct,
mám tě ráda
Jinak než všechny jiné city,
cítím lásku,
kterou cítím,
a sny,
o nesplněných přáních,
nechávám si zdát,
každé ráno před svítáním
Přečteno 633x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, Zuris, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)