Origami
Anotace: ..jen pro Tebe:-)
..
Ze schránky
z obálky
padá papír sněhový
..bez slov přec se slovy..
mé složené vyznání
leží Ti na dlani..
A v jeho záhybech,
na šíji, po křídlech
těla labutě
polibky psané "Miluju Tě"
..
Přečteno 528x
Tipy 9
Poslední tipující: qpal, blue, Danah, jára spots, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)