Anotace: nechápeš že Ona není ta pravá? že Ti ublíží? že budeš plakat? tak běž za ní... a pak si nestěžuj..
Je to pro mne myšlenkové, ač nevím přesně, doslovně, co si pod tím představit ... takový smíšený pocit mám.
21.01.2008 15:23:00 | NikitaNikaT.