Anotace: pro vousy všech mužů, pánů, ideálů...
úchvatná... /tvých bran a míra mé troufalosti/.. slova jsou zbytečná *
23.01.2008 09:18:00 | svědomí v bezvědomí
Taká krásne antická, starobylo úctivá :) Ten mramor, sochy... Tvoja hádanka ma dostala :)
21.01.2008 23:21:00 | lennerka
no kdyz milovat neni spravny slovo..tak je to obdivovat,vzhlizet......nebo na jinou stranu...mit rad...?....nevim...nazev je spravne...hadam...
21.01.2008 19:06:00 | veronika