Dal jsi mi dárek
Anotace: ač to tak vypadá, tolik náladová zase nejsem, ale tahle je pro Tebe...(však on ví...)
Dal jsi mi dárek
nejhezčí ze všech
zabalený v radosti.
Dal jsi mi klíč
mapu křehkou
cestu ke štěstí...
Dal jsi mi dárek
něhu v hvězdách ukrytou
z dlaní Tvých se nořila.
Dal jsi mi zámek
náruč pevnou
v ní vzpomínka se nořila...
Dal jsi mi dárek
šanci krásnou
pro níž stojí za to žít
a já bych se o ní
s celým světem
radostí chtěla podělit...
Dal jsi mi dárek
srdce vroucí
snad jednou potluče i pro mě
a než se tak stane
do té doby
schovám jej ve svém
podvědomě...
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martinecka23
Komentáře (4)
Komentujících (4)