Jak ležíš na klavíru
říkám ti NEMILUJI
Mám rád svou Altamíru
jsem šťastný ve tvé sluji
když jsi tu roztažená
hlasem jak při tortuře
vyjící nahá žena
crescendo v partituře...
Nechceš už na nebesa
jak ležíš na klavíru
krev panny na klávesách
vysráží tvoji víru
v chomáček zapomnění
ve střípek do rubínu
nic už Tě nepromění
zpět v Boží konkubínu...