* Přelétavý motýl *
Anotace: Jedna báseň na literu mně inspirovala k napsání této kratiščké momentky... Díky tobě, Psavče:-)
Přelétavý motýl
otřel se mi o týl.
Na dlani mi přistal,
dlouho však nezůstal...
Jen pro něj já chtěla kvést,
do ráje se spolu s ním vznést.
Jenže on za jinou odlétl
a květ můj pestrý odkvetl...
_____________O___O_______________
_______~~~___I___I___~~~________
____~~~~~~__I_V_I__~~~~~~_____
__~~~~~~~~_WWW_~~~~~~~~___
__~~~~~~~~~WWW~~~~~~~~~__
_~~~~~~~~~~MMM~~~~~~~~~~_
___~~~~~~~~~OOO~~~~~~~~~__
___~~~~~~~~~OOO~~~~~~~~~~_
______~~~~~~OOOOO~~~~~~_____
_____~~~~~~~OOOOO~~~~~~~___
____~~~~~~~~_OOO_~~~~~~~~__
___~~~~~~~____OO___~~~~~~~__
___~~~~~_____________~~~~~___
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, NikitaNikaT., Bíša, Dračičák, blue, Psavec, excited
Komentáře (6)
Komentujících (6)