Zůstáváš záhadná
V té změti protivenství . . .
Neutonout . . . !
V té změti
odvíjím Ariadninu niť
Labyrintem se vrátit zpět
. . . za ní . . .
Za Tebou . . .
Kyklopské oko se kutálí
Vír katastrof
jimiž napájíme své obludné představy
Kyklopské oko se kutálí
Marnivý pokus o polibek
milenců z autobusu
skončil na skle
Skvrna po růži
v oroseném průhledu dneška
a symboly srdce
co si pak malovali
(každý sám pro sebe)
Kyklopské oko se kutálí
Koupil jsem květinu
. . . . . . . . . . . . . . .
jen tak
z bláhového rozmaru
. . . pro ni . . .
Třeba ji potkám
možná stojí tam na nároží
. . . a čeká . . .
Marnivost prožívání
snažím se ozdobit
. . . . . . . . . . .
Těch pár chvil
kdy mohu zůstat
. . . sám sebou . . .
Kdy mohu B Ý T !!!!
Slastný okamžik
kdy není třeba lhát
kdy není třeba nic
. . . jen zvolna se nadechovat . . .
Kyklopské oko se kutálí
Zvláštní zvuk
neživého pohledu
Obludná představa prázdných dnů
Zůstáváš záhadná
. . . ŽENA . . .
Tvé úsměvy
Pohled vyzývavý
stejně jako vždy
Na nic se nezeptáš
Vezmeš si květinu
. . . a odcházíš . . .
Mizíš někde v davu
Snad trochu zahanbena
. . . ale s květinou . . .
a s trochou nejistoty
která Tě obepíná
Zbytečný korzet
Zbytečné . . .
. . . neplodné . . .
milování . . .
Neživý pohled . . . ! . . .
. . . a . . .
Z B L O U D I L Á
Z T R A C E N Á . . . L Á S K A
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Walentine, Lucie Teru, spare, Lisa.Ginmi
Komentáře (1)
Komentujících (1)