Prosím...
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Ta chvíle promlouvá
za Tebe . . .
. . . i za mne
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Chci si prohlédnout Tvé oči
. . . abych věděl . . .
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Chci přivonět
. . . abych pamatoval . . .
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Chci naslouchat Tvému srdci
. . . abych poznal jeho píseň . . .
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Chci Tě líbat
. . . abych stále měl Tvou chuť . . .
ve svých ústech
Prosím
. . . nic neříkej . . .
Je štěstím Tě milovat
Přečteno 621x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Marylin, Lucie Teru, spare, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)