How much do you love?
Anotace: Nechci nic říkat ani šeptem
Nevím jak začít,
když chci ti říci,
ne slovy však
jak mám tě rád.
Lásku, která změnila se v smích,
slzy v řasách na očích.
prsty mé v tvých kadeřích,
vidím kvést růži na keřich.
A jsi-li snem, buď jen dál
jen neprobuď mé oči,
i když den je bílý.
Měsíc mi svíti na cestu
láska je jako krásná loď
plující černou oblohou
chci plout dál.
Náš život hoří jako svíce
a mrtví milovat nemohou
Zrazen láskou, pláču sůl
moře jsem naplnil
s nadějí, že to přebolí
kámen ze srdce jsem odvalil
Ze srdce trčí mi vražený kůl,
Vrátit to? Dal bych cokoli!
jen ať to přeboli!
Přečteno 548x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, anatantal, Oči, NikitaNikaT., maena
Komentáře (3)
Komentujících (3)