Každý týden
Anotace: ...jednomu klukovi
Moc dobře vím, že tu jsi...
A ty víš, že tu jsem
Hrajem to oba...navzájem...
...jen předstíráme nezájem
Jediné, co vím,
že tě nikdy nesmím mít
...Tak jen tiše sním...
...a trpím
HRA NA LÁSKU, HRA NA ŽAL
NAKONEC VŽDY BUDEŠ SÁM
Začala jsem snad moc rychle?
Proč jsi to tak brzy vzdal?
Pár minut lásky... a týdny trápení
Kdo by o to vůbec stál...
Zklamal jsi a bolelo to
Ale kdykoli bych dokázala odpustit
Podívat se ti do očí... uvěřit...
A potom se nechat znova opustit!
HRA NA LÁSKU, HRA NA ŽAL
NAKONEC VŽDY BUDEŠ SÁM
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, niky x), NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)