Anotace: ***
Ewisko, při tvém mládí přijde (a možná i odejde) ještě mnoho lásek. Ale píšeš pěkně.
23.01.2008 14:11:00 | danaska
Láska je barevná, vsechny barvy lasky jeste neznas a tak myslim ze Te ceka jen opravdu to krasne...
22.01.2008 21:41:00 | carodejka
Neplač, všecko Tě teprve čeká. A máš pravdu, jak láska rychlo přinde, většinou tak rychlo odende ... neprve se namlsáme a pak máme oči pro pláč. Bohužel to tak chodí ...
22.01.2008 21:39:00 | NikitaNikaT.