Zvláštní... kolik má ten tachometr rychlostí... které věřit? A proč je tu vůbec tolik tachometrů s neurčitou rychlostí...? A jaký je vlastně cesty směr?
Kdo-kdy řidiči vysvětlí, že s alkholem v krvi se za volant nesedá?
A že se cestou nevráží do princezen, víl, a jiných čistých srdcí? Že mohou na sobectví jeho jízdy zemřít?
19.09.2008 22:55:00 | Levandule
zajimavy volny vers s myslenkou, celkem smutnou, moc jsem si radeji nepredstavovala obraz basne, pac bych musela byt nastvana.
celkove se mi to libi, i kdyz davam prednost vazanemu versi.juknu dal
15.08.2008 21:25:00 | saddova
... a ten tulák se možná zatoulá k Tobě, Najlin, buď ready! A díky za milou návštěvu.
28.04.2008 22:34:00 | Liv
..přestane věřit, jen co pohlédne na tachometr,
kde je nová adresa...
***
Jiří senior
22.01.2008 22:13:00 | j.c.