Pohled očí
Anotace: a bezpečí Tvých dlaní...
Přivři oči prosím,
topím se v nich,
Tvůj pohled v mysli nosím
a venku padá sníh.
Přivírám oči
a cítím Tvůj dech,
hlava se náhle točí,
slyším našich srdcí běh.
Za ruku mě vem,
Tvé dlaně jsou bezpečí,
dál chci snít ten sen,
snad ještě neskončí...
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: paneach, Jiparo, zzlatý, Bíša, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)