Touha po jiném
touha po zradě tajeme
touha po chtíči končí
neboť já se loučím
loučím z důvodu zlosti
zlosti hluboké
končím s tebou
jsi jiná než dřív
bylo vše krásné
bylo vše v klidu
teď se cítím jak otrok
otrok tvé lsti
lest kterou jsem prokoukl
teď už vím jaká jsi!!