Úvaha-Milovat?Utíkat?Ne,už nemám sil!
Anotace: ....básnička na způsb úvahy...už sem našla tu lásku...tohle bylo dřív...
Úvaha-Milovat?Utíkat?Ne,už nemám sil!
Proč ,když najdeme lásku-utíkáme od ní?
Proč,nedokážeme říct miluji tě?
Vždyť na tom nic těžké není?
Někdy si připadám ,že dýchám vzduch v galaktickém světě?
Tajnůstkářsky ,toužím po odvetě…
Někdy,chci mít ten pocit,že by bylo lepší nemilovat-nikoho-po každý se zamiluji-nesprávně!
Jsem buďto magnet?
Nebo mám talent?.
Jsem prokletá…?
Už nemám sil.
V osud ,už dávno nevěřím.
Říkáte,proč nehledám srdce jiné?
Nemám sílu se znova zamilovat-stejně jako pokaždé-nesprávně
-zklamaně!
Štěstí létá kolem mě
Ale do sítěk nejde je polapit!
I kdybych přála si to sebe víc.
Bez lásky jsme všichni nic.
Komentáře (1)
Komentujících (1)