Zuzanka-Křišťálová studánka
Její oči se lesknou jako křišťálová studánka,
u té studánky sedí holka jménem Zuzanka.
V jejích očích se tvoří kapky rosy,
to děvče sepnulo ruce a prosí.
Tvář je bledá jako Měsíční záře,
Po ní se kalí slzy lásky.
Zuzanka se pana Boha táže,
zda zná pocity lásky.
Prosí za lásku a za štěstí,
za spravedlnost v náměstí.
Komentáře (0)