Hanka
Její úsměv je jako Rose z Titanicu,
její vlasy jsou blonďaté,
její oči temné a tajemné,
a rty jak Joe Palicu.
Hanka je celá tajemná,
krásná a dojemná.
Její povaha je sangvinická,
a zdá se být i mně dost blízká.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Ceký
Komentáře (0)