Deep In
cejtíš to pálení v
puse
to se jenom rozehřívám
naleju ti olovo
do pusy
a zařvu
že se vesmír rozpadá
budem sedět v paralelách
a smát se náměsíčnýmu
chlápkovi u baru
hudba
bude vyhrávat nahlas
zazvoní zvonek
přijdou znuděný teenageři
budeme v tom pokračovat
u piana
bude sedět
unavenej děda
a bude hrát dokola
gretchen ross
ze soundtracku
k filmu donnie darko
prsty se mu
budou vpíjet do klaviatury
a začne zpívat úryvky
z figarovy svatby
pak odejdeme do noci
budeme si vyprávět
o tom, co jsme viděli
a kdoví
možná že se konečně pochopíme
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Smeták
Komentáře (4)
Komentujících (4)